Blog

Coronaprotocol

Geplaatst door:

WE MOGEN WEER!!

Vanaf 1 mei zijn de richtlijnen voor fysiotherapeuten veranderd. Dit houdt in dat we u weer mogen ontvangen in de praktijk.
Als praktijk volgen wij een aangepaste stappenplan om in te schatten of een face to face behandeling mogelijk is.
Bij positief antwoord op een van de volgende vragen, zal er in ieder geval geen behandeling in de praktijk plaatsvinden:

• Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38°C)?
• Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
• Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
• Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Kunt u onderstaande vragen met ‘nee’ beantwoorden dan behandelen wij u graag in de praktijk. Wij stellen uw en de gezondheid van al onze medewerkers voorop in het maken van deze keuzes.

Er zijn dus meer mogelijkheden om in de praktijk te behandelen, natuurlijk volgen wij hierbij een strikt hygiëneplan. Verder blijven wij ook E-consulten en begeleiding op afstand aanbieden indien deze vorm van behandeling noodzakelijk is.

FCE is dus weer OPEN en telefonisch bereikbaar op 0318-830381. Natuurlijk zijn de therapeuten ook direct bereikbaar via hun persoonlijke mail. Neem hiervoor een kijkje op onze site: www.fysiocentrumederveen.nl

Team FCE

0

Over de auteur:

  Related Posts
  • No related posts found.