Fysiotherapie Lunteren

Op zoek naar een fysiotherapeut in Lunteren? Dan kunt u terecht bij ons fysiocentrum in Lunteren. In onze moderne praktijk in Lunteren worden uw lichamelijke klachten aangepakt door een gedreven team van fysiotherapeuten. Onze visie? Geen symptoombestrijding, maar de oorzaak van uw klachten aanpakken zodat u weer snel pijnvrij beweegt. In zo min mogelijk behandelingen streven we niet naar tijdelijke oplossingen, maar naar blijvend resultaat!

Direct contact

Onze praktijk voor fysiotherapie in Lunteren is er voor iedereen die woonachtig is in Lunteren of in het buitengebied rondom Lunteren. Ben jij dat en heb je last van klachten die je graag wilt laten behandelen door een ervaren fysiotherapeut? Maak dan een afspraak met een van onze fysiotherapeuten in onze praktijk voor fysiotherapie in Lunteren. Binnen 48 uur kunnen wij jou verder helpen.

In Lunteren zijn we onder meer gespecialiseerd in algemene fysiotherapie, manuele fysiotherapie, bekkenfysiotherapie en sportfysiotherapie.

Samenwerken aan herstel

Onze fysiotherapeuten zitten niet stil. Ieder jaar volgen onze therapeuten opleidingen en trainingen om hun deskundigheid te verbreden en versterken.

Naast hun inzet is er ook een belangrijke rol voor u als pati├źnt weggelegd. We werken aan uw zelfredzaamheid en vragen van u een actieve betrokkenheid. Bijvoorbeeld door het op maat gemaakte oefenprogramma trouw en nauwgezet uit te voeren. Zo werken we samen aan uw herstel. Onze fysiotherapeuten in Lunteren staan voor u klaar.

Doorverwijzen indien nodig

Onze fysiotherapeuten verrichten natuurlijk geen wonderen en het is mogelijk dat herstel langer duurt dan verwacht. In dat geval blijven we niet onnodig lang behandelen, maar kiezen wij voor:

  • een nieuwe analyse van uw klachten
  • overleg in het team
  • doorsturen naar collega binnen of buiten onze praktijk
  • doorsturen naar huisart of specialist in het ziekenhuis

Hiervoor hebben wij goede contacten met onder meer orthopeden zodat u zo nodig snel terecht kunt.