Fysiotherapie Renswoude

Op zoek naar een fysiotherapeut in de buurt van Renswoude? Dan kunt u terecht bij ons. In onze moderne praktijken in de buurt van Renswoude worden uw lichamelijke klachten aangepakt door een gedreven team van fysiotherapeuten. Onze visie? Geen symptoombestrijding, maar de oorzaak van uw klachten aanpakken zodat u weer snel pijnvrij beweegt. In zo min mogelijk behandelingen streven we niet naar tijdelijke oplossingen, maar naar blijvend resultaat!

Direct contact

Onze praktijken voor fysiotherapie zijn goed bereikbaar voor iedereen die woonachtig is in Renswoude of in het buitengebied rondom Renswoude. Ben jij dat en heb je last van klachten die je graag wilt laten behandelen door een ervaren fysiotherapeut in de buurt van Renswoude? Maak dan een afspraak met een van onze fysiotherapeuten. Binnen 48 uur kunnen wij jou verder helpen.

Samenwerken aan herstel

Onze fysiotherapeuten zitten niet stil. Ieder jaar volgen onze therapeuten opleidingen en trainingen om hun deskundigheid te verbreden en versterken.

Naast hun inzet is er ook een belangrijke rol voor u als pati├źnt weggelegd. We werken aan uw zelfredzaamheid en vragen van u een actieve betrokkenheid. Bijvoorbeeld door het op maat gemaakte oefenprogramma trouw en nauwgezet uit te voeren. Zo werken we samen aan uw herstel.

Doorverwijzen indien nodig

Onze fysiotherapeuten verrichten natuurlijk geen wonderen en het is mogelijk dat herstel langer duurt dan verwacht. In dat geval blijven we niet onnodig lang behandelen, maar kiezen wij voor:

  • een nieuwe analyse van uw klachten
  • overleg in het team
  • doorsturen naar collega binnen of buiten onze praktijk
  • doorsturen naar huisart of specialist in het ziekenhuis

Hiervoor hebben wij goede contacten met onder meer orthopeden zodat u zo nodig snel terecht kunt.