Onze sportruimte in Ederveen is vernieuwd! Meld je vóór 30 september aan en sport de eerste maand gratis. Maak een afspraak via deze website of bel 0318-830381 voor een intake bij Bodean.

Duurzaam resultaat

We gaan op zoek naar de oorzaak van uw klachten en pakken die aan. Geen symptoombestrijding dus, maar een snel én blijvend resultaat.

Fysiotherapie op maat

Wij werken niet met standaard trainingsschema’s, maar stellen altijd samen met u een individueel behandelplan op.

Snel uw eerste afspraak

Bij ons zijn er geen wachttijden, maar heeft u binnen 48 uur uw eerste afspraak. Ook buiten werktijd.

Maak direct een afspraak

Onze specialisaties

De beste zorg voor uw klacht

 

Fysiocentrum Ederveen – Lunteren

Samen sterker

Heeft u lichamelijke klachten, hulp nodig bij revalidatie of wilt u juist klachten voorkomen? Bij ons bent u aan het juiste adres! De enthousiaste en professionele fysiotherapeuten van Fysiocentrum Ederveen-Lunteren behandelen uw klachten doelgericht en effectief. Behandeling gaat altijd gepaard met heldere uitleg. Dat geeft u inzicht in de oorzaak van uw klachten en met onze adviezen voorkomt u herhaling in de toekomst. Zo werken we samen aan een gezond lichaam. Uw lichaam.

Direct een afspraak maken? Bel: 0318 830 381

Direct contact

 • WE MOGEN WEER!!

  Vanaf 1 mei zijn de richtlijnen voor fysiotherapeuten veranderd. Dit houdt in dat we u weer mogen ontvangen in de praktijk.
  Als praktijk volgen wij een aangepaste stappenplan om in te schatten of een face to face behandeling mogelijk is.
  Bij positief antwoord op een van de volgende vragen, zal er in ieder geval geen behandeling in de praktijk plaatsvinden:

  • Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38°C)?
  • Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

  Kunt u onderstaande vragen met ‘nee’ beantwoorden dan behandelen wij u graag in de praktijk. Wij stellen uw en de gezondheid van al onze medewerkers voorop in het maken van deze keuzes.

  Er zijn dus meer mogelijkheden om in de praktijk te behandelen, natuurlijk volgen wij hierbij een strikt hygiëneplan. Verder blijven wij ook E-consulten en begeleiding op afstand aanbieden indien deze vorm van behandeling noodzakelijk is.

  FCE is dus weer OPEN en telefonisch bereikbaar op 0318-830381. Natuurlijk zijn de therapeuten ook direct bereikbaar via hun persoonlijke mail. Neem hiervoor een kijkje op onze site: www.fysiocentrumederveen.nl

  Team FCE

De snelste weg naar herstel

In vier stappen begeleiden wij u naar het gewenste resultaat

 

Intake

Om inzicht te krijgen in uw klachten, gaan we eerst het gesprek met u aan. Dit heet in medische termen een anamnese.

Diagnose

Na de anamnese volgt een lichamelijk onderzoek om de aard en oorzaak van uw klachten vast te stellen. Soms is overleg met uw huisarts gewenst.

Behandeling

Samen met u stellen we een behandelplan op dat bestaat uit een aantal behandelingen van 20 tot 30 minuten. Ook krijgt u adviezen en oefeningen voor thuis.

Herstel

Alle behandelingen zijn gericht op één doel: zorgen dat u geen therapie meer nodig heeft. We proberen dit doel met zo weinig mogelijk behandelingen te bereiken.

Wij worden gewaardeerd!

De hoogste kwaliteit

Bij Fysiocentrum Ederveen – Lunteren hechten we veel waarde aan de professionele kwaliteit van de behandelingen die we aanbieden. Alle werkzame therapeuten binnen FCE staan ingeschreven in het KwaliteitsRegister Fysiotherapie (KRF) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Fysiotherapeuten die staan ingeschreven in dit register voldoen aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring en (bij)scholing en werken volgens richtlijnen.

U kunt bij ons terecht in twee ruime moderne praktijken in Ederveen en Lunteren.