Tel: 0318-830381 | E-mail: info@fysiocentrum-ederveen.nl

Medewerkers

Tiemen van Dijk, praktijkeigenaar en manueel therapeut

Mijn naam is Tiemen van Dijk. In 2010 heb ik mijn opleiding voor fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool voor fysiotherapie Thim van der Laan te Nieuwegein. Hiernaast heb ik 2 jaar in de avonduren medisch fitness gegeven aan gehandicapten. Na het afronden van de opleiding ben ik gaan werken in het gezondheidscentrum te Ederveen. In 2015 heb ik de driejarige masteropleiding in de manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort afgerond. Mensen gezonder maken en daardoor gelukkiger maken is mijn missie. Vol energie en enthousiasme wil ik hiervoor gaan en ervoor zorgen dat wij met ons team, u de beste zorg en begeleiding kunnen bieden. Daarom ben ik samen met Linda Duijts in 2013 gestart met een eigen praktijk.

Roel Grasdijk, fysiotherapeut / dry needling / sporttherapeut

Mijn naam is Roel Grasdijk. In 2014 heb ik de opleiding Fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens mijn opleiding heb ik naast het werken in de particuliere praktijk ook werkervaring opgedaan in het ziekenhuis. Dit was voornamelijk op het gebied van neurologische aandoeningen, hartrevalidatie, chirurgie en oncologie. Direct na het behalen van mijn diploma heb ik een half jaar in een praktijk in Duitsland gewerkt en sinds augustus 2014 werkzaam bij Fysiocentrum Ederveen. Ik heb enorm veel plezier in het werken met mensen en het geeft mijn voldoening om iemand weer ‘op de been’ te kunnen helpen! In januari 2015 heb ik de cursus Myofasciale Pijn Seminars in Groningen afgerond en ben ik nu gespecialiseerd in Dry Needling.

  • 2016 gestart met de sportopleiding aan de IAS

Inge Dorresteijn, fysiotherapeut en MSc bekkentherapeut

Mijn naam is Inge Dorresteijn, in 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als fysiotherapeut. Sindsdien werk ik met plezier bij FCE. Ik haal veel voldoening uit het behandelen, begeleiden en adviseren van mensen, zodat zij weer zo optimaal mogelijk kunnen functioneren. Een goede en vertrouwelijke samenwerking tussen de patiënt en therapeut vind ik daarin erg belangrijk. Intussen volg ik sinds september 2015 de driejarige opleiding tot MSc bekkenfysiotherapeut aan de SOMT in Amersfoort. Bekkenfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. Mensen met klachten rondom bekken en bekkenbodem help ik graag verder.

Jeroen Visser, fysiotherapeut en MSc manueel therapeut

Mijn naam is Jeroen Visser. In 2014 heb ik mijn opleiding fysiotherapie afgerond aan de hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie fysiotherapie heb ik gewerkt in de sportschool als fitness- en groepslesinstructeur om ervaring op te doen in training en coaching. Om mezelf zo breed mogelijk te ontwikkelen heb ik tijdens mijn opleiding bij diverse praktijken, klinieken en ziekenhuizen stage gelopen. Na het afronden van mijn opleiding fysiotherapie heb ik bij diverse eerstelijns praktijken gewerkt in ’t Gooi, tot ik uiteindelijk terecht ben gekomen bij Fysiocentrum Ederveen. Na mijn studie fysiotherapie ben ik meteen gestart aan de driejarige masteropleiding in de manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort. In mijn vrije tijd doe ik zelf aan fitness, hardlopen en mountainbiken en ook fotografeer ik graag. Resultaat, transperantie en persoonlijke zorg en begeleiding vind ik belangrijk in de therapie om samen tot het gewenste resultaat te komen.

Joël Petrillo, fysiotherapeut

Mijn naam is Joel Petrillo. Onlangs heb ik mijn woonplaats Amsterdam ingeruild voor Ede. In 2016 heb ik de opleiding Fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens mijn opleiding heb ik zowel bij eerstelijns praktijken als in het ziekenhuis werkervaring opgedaan. Verder heb ik ervaring in het begeleiden van verschillende soorten trainingsgroepen. Ik ben zelf een sportieve jongen en met mijn enthousiasme wil ik graag mensen begeleiden om hen op een hoger gezondheidsniveau te brengen.
Sinds januari 2017 ben ik bij Fysiocentrum Ederveen werkzaam. Naast reguliere fysiotherapie behandelingen ben ik in de oefenzaal te vinden om daar de sport/-medische fitness groepen te begeleiden. Een actieve aanpak van klachten en preventief handelen staan bij mij hoog in het vaandel.
In de toekomst wil ik mij graag door specialiseren op verschillende gebieden zodat ik mijzelf kan ontwikkelen tot een ervaren fysiotherapeut.

Lydia Cornelisse-Droogendijk, fysiotherapeut

Mijn naam is Lydia Cornelisse-Droogendijk. In juni 2017 heb ik mijn opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond. Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij fysiocentrum Ederveen, waar ik veel voldoening uit haal. Het is mijn passie om mensen te helpen, om hun leven net even wat fijner te maken. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in de eerstelijnspraktijk en in de orthopedische en chronische pijn revalidatie. Daarnaast heb ik in 2016 een tape-cursus gevolgd. Mijn vrije tijd vul ik op met studeren, sporten en gezelligheid. Ik vind het belangrijk om bij elke patiënt het maximale uit de behandeling te halen en de persoon achter de klacht te zien. Ik ben niet snel tevreden als het over kennisniveau gaat, daarom wil ik me in de toekomst graag op verschillende gebieden specialiseren. Ik zie ernaar uit om met nog veel meer mensen uit Ederveen en omstreken kennis te maken. Ik woon zelf in Kesteren, en als “buitenstaander” heb ik erg opgekeken van de enorme hoeveelheid dorpse gezelligheid hier!

Mieke Janse, Administratie / Telefoniste / Gastvrouw / Duizendpoot

Mijn naam is Mieke Janse, sinds 1 juli 2016 ben ik werkzaam bij Fysio Centrum Ederveen als receptioniste/telefoniste. Hiervoor heb ik jarenlang bij de Rabobank gewerkt, de meeste jaren op het kantoor in Ederveen. Ik ben dus weer helemaal op mijn plek hier in Ederveen. Het werk is totaal anders, maar het bevalt me super! We hebben een heel leuk spontaan en gezellig team. En ik ontvang u graag met een kopje koffie of thee.