Tiemen van Dijk

Tiemen van Dijk

Praktijkeigenaar | Fysiotherapeut | Manueel therapeut | Schouderexpert

Hallo, ik ben Tiemen van Dijk.
Mensen helpen gezonder en daardoor gelukkiger te maken is mijn missie. Vol energie en enthousiasme willen mijn getalenteerde team en ik samen met u!! daarvoor gaan. Door te zorgen dat u de beste zorg en begeleiding krijgt die er te bieden valt. Is dat niet bij ons, dan zorgen wij dat u op de juiste plek terecht komt!
In 2010 heb ik mijn opleiding voor fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool voor fysiotherapie Thim van der Laan te Nieuwegein.
Na het afronden van de opleiding ben ik gaan werken in het Gezondheidscentrum te Ederveen en kreeg hier de drive te pakken om in 2015 zelf een praktijk op te starten. Zonder Linda Duijts was me dit niet gelukt!
Tegelijkertijd heb ik de driejarige masteropleiding in de manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort afgerond. 
Hiermee heb ik nog meer kennis weten te vergaren tav rug en nekklachten.
Met name complexe gevallen zoals mensen die al jarenlang stad en land aflopen om grip op hun klachten te krijgen interesseren me, en om samen met u op zoek te gaan naar de oorzaak en de juiste aanpak hiervoor te vinden is voor mij wat dit vak zo mooi maakt. 

Praktijkeigenaar | Fysiotherapie | Manuele therapie | tiemen@fysiocentrum-ederveen.nl
Roel Grasdijk

Roel Grasdijk

Fysiotherapeut | Sportfysiotherapeut

Ik ben Roel Grasdijk en sinds 2014 werkzaam bij Fysiocentrum Ederveen-Lunteren. In de afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd en ben in inmiddels gespecialiseerd in Dry Needling en sportfysiotherapie.
Voor revalidatie na een blessure en/of een operatie bent u bij mij aan het goede adres. Om u zo goed mogelijk van uw klacht af te helpen, vind ik het belangrijk om vooraf doelen te bepalen en daar samen hard aan te werken.
Naast het verhelpen van uw klachten probeer ik ook mijn steentje bij te dragen in het verbeteren van een gezonde leefstijl, om zo de kans op lichamelijke klachten te verkleinen.

Fysiotherapie | Sportfysiotherapie | Dry needling | roel@fysiocentrum-ederveen.nl
Inge Dorresteijn

Inge Dorresteijn

Fysiotherapeut | Bekkenfysiotherapeut

Na het afronden van de studie Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht in 2014 ben ik aan de slag gegaan bij FCE. Ik werk nu alweer een tijd met veel plezier binnen ons talentvolle team. We vullen elkaar aan waar kan om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. 

Als fysiotherapeut en bekkenfysiotherapeut ga ik samen met u op zoek naar een oplossing voor uw klachten, zodat u weer zo optimaal mogelijk kunt functioneren. Ik help u graag als u klachten heeft rond de buik, het bekken en de bekkenbodem. Lees hier meer over bekkenfysiotherapie en de mogelijke klachten waarbij bekkenfysiotherapie zinvol is bij zowel mannen als vrouwen. Te denken valt o.a. aan verzakkingsklachten, incontinentieproblemen, buikpijnklachten, seksuele (pijn)klachten en bekkenpijn rondom zwangerschap.
Mijn rol daarin zal adviseren, begeleiden en behandelen zijn. Een goede en vertrouwelijke samenwerking vind ik daarin erg belangrijk.
Tot ziens in de behandelkamer!

Fysiotherapie | Bekkenfysiotherapie| inge@fysiocentrum-ederveen.nl
Lydia Cornelisse-Droogendijk

Lydia Cornelisse-Droogendijk

Fysiotherapeut | Psychosomatische therapeut

Mijn naam is Lydia Cornelisse. In juni 2017 heb ik mijn opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond.
Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij fysiocentrum Ederveen-Lunteren waar ik veel voldoening uit haal. Naast dat het werken in een jong team ontzettend gezellig is, geniet ik erg van het contact met de patiënten. Het is mijn passie om mensen te helpen, om hun leven net even wat fijner te maken. Omdat ik het belangrijk vind om naar de persoon achter de klachten te kijken ben ik in september 2018 gestart met de opleiding tot psychosomatisch therapeut. Binnen de psychosomatische therapie gaan we ervan uit dat lichaam en geest sterk met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden.
Dus als u lichamelijke klachten heeft waarbij u denkt dat er meer aan de hand is, van harte welkom om samen te zoeken naar wat er nodig is om weer in balans te komen!

Fysiotherapie | Psychosomatische therapie | lydia@fysiocentrum-ederveen.nl
Rochelle Blommert

Rochelle Blommert

Fysiotherapeut | Manueel therapeut | Claudicatio Therapeut

Mijn naam is Rochelle Blommert, In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. En sinds 2021 in het bezit van de Master Manueel therapie vanuit het SOMT Amersfoort. Naast mijn master en werkervaring heb ik diverse cursussen gevolgd, waaronder Claudicatio. Tevens neem ik deel in het chronisch zorgnetwerk om hierin een bijdrage te leveren.
Na bijna 6 jaar werkzaam te zijn geweest in Ede, besloot ik in augustus 2022 de overstap naar FCE te maken voor de fijne, gemoedelijke sfeer die hier in de praktijk hangt. Graag ondersteun ik u bij uw hoofdpijn/nekpijn/rugpijn en schouderklachten in Lunteren en Ederveen. Mijn uitdaging is om een duurzaam herstel te bevorderen en u op weg te helpen met een behandelmethode voor u op maat.

Fysiotherapie | Manueel Therapie | Claudicatio Intermittens | rochelle@fysiocentrum-ederveen.nl
Timon Schuurman

Timon Schuurman

Fysiotherapeut | Manueel therapeut | Longaandoeningexpert | Schouderexpert

Mijn naam is Timon Schuurman, afgestudeerd fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht in 2012; sinds 2018 in het bezit van de Master Manuele therapie via deze Hogeschool.Naast deze specialisatie heb ik diverse cursussen gevolgd voor lage rug– en nekklachten, schouderklachten en longklachten zoals COPD en astma. Samen met Tiemen van Dijk ben ik lid van het landelijke Schoudernetwerk en neem ik met Joel Petrillo deel aan het regionale longaandoening/COPD-netwerk.
Deze netwerken hebben als doel om samen met gespecialiseerde fysiotherapeuten de behandelkwaliteit te verhogen om u nog beter van dienst te kunnen zijn.Voor mij is het standaard de uitdaging om samen met de patiënt te zoeken naar de beste behandeling en resultaat voor de specifieke beweegproblemen.
Vanaf 1 januari 2021 ben ik werkzaam bij Fysiocentrum Ederveen-Lunteren en zal ik met name bereikbaar zijn op de vestiging in Lunteren.

Fysiotherapie | Manuele therapie | Longaandoeningen | timon@fysiocentrum-ederveen.nl
Freek Hebing

Freek Hebing

Fysiotherapeut | Handfysiotherapeut

Ik stel me graag even aan u/je voor. Freek Hebing, fysiotherapeut bij FCE.
In 2006 heb ik mijn baan in het bedrijfsleven opgezegd en ben ik deeltijds fysiotherapie gaan studeren bij THIM. In 2011 succesvol afgerond en ben ik mij daarna vakinhoudelijk gaan specialiseren in hand, pols, elleboog en schouder klachten, daarnaast ben ik COVID revalidatietherapeut. Naast mijn werk als therapeut ben ik werkzaam als auditor voor HCA. Hierin bezoek, beoordeel en coach ik fysiotherapiepraktijken die zijn aangesloten, of zich willen aansluiten bij het Keurmerk Fysiotherapie.
Ik word blij als ik door advies, behandeling en/of training mensen kan helpen met de hulpvraag die ze hebben als ze ons bezoeken. In het bijzonder binnen mijn specialiteit als handtherapeut. Met een hand klacht ben je al snel zeer beperkt alle handelingen die op een dag voorbij komen. Handig en fijn dat ik daar een handje in mag helpen.

Fysiotherapie | Handfysiotherapie | freek@fysiocentrum-ederveen.nl
Bodean Kapp

Bodean Kapp

Fysiotherapeut

Hoi mijn naam is Bodean, mijn collega’s noemen mij Bode-Jan. Ik heb in 2021 mijn bachelor diploma fysiotherapie behaald aan de Hogeschool Utrecht. Fysiotherapie is mijn passie en mijn doel is om de juiste zorg te leveren, u zo snel en goed mogelijk van u klachten af te helpen en ook klachtenvrij te blijven. Ik ben fysiotherapeut geworden, omdat ik het zorg dragen voor mensen belangrijk vind, maar ook omdat ik zo onder de indruk ben van hoe het lichaam gemaakt is. U kunt bij mij terecht met elke klacht en wij zullen samen naar de juiste behandeling toe werken.

Fysiotherapie | bodean@fysiocentrum-ederveen.nl
Wessel

Wessel van Grootheest

Fysiotherapeut | Geriatrie fysiotherapeut i.o.

Ik ben Wessel van Grootheest, geboren en getogen in Lunteren. Sinds 2021 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Hier ben ik ook in september 2022 gestart met mijn master geriatrie fysiotherapie. Dit is een 3 jaar durende opleiding die ik in 2025 hoop af te ronden. Het zo lang mogelijk zelfstandig blijven van de oudere mens is wat mij motiveert in deze specialisatie.

Hiernaast ben ik aangesloten bij het Chronisch Zorgnet om mensen met etalagebenen te kunnen en mogen behandelen.

Na anderhalf jaar in Apeldoorn werkzaam te zijn geweest ben ik per maart 2023 begonnen bij het gezellige team van FCE.

Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van de klacht en hoe we u er vanaf kunnen helpen. U kunt bij mij terecht met elke klacht en de komende jaren zal ik mij dus steeds meer gaan richten op de oudere patiënten.

Fysiotherapie | Geriatrie i.o. | Claudicatio Intermittens | wessel@fysiocentrum-ederveen.nl
Joanne van Roekel

Joanne van Roekel

Ergotherapeut | Werkplekonderzoeker

Ik ben Joanne van Roekel en ergotherapeut bij FCE! In 2021 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut en later dat jaar ben ik begonnen bij de praktijk. Naast de praktijk in Ederveen en Lunteren werk ik ook in Twente op de revalidatie en in de eerste lijn (bij mensen thuis). Ik vind het geweldig om samen te werken met andere disciplines zoals fysiotherapie en gezamenlijk de cliënt weer op weg te helpen. Een oplossing is soms makkelijk gevonden met bijvoorbeeld het inzetten van een hulpmiddel, maar soms kan het ook lastiger zijn. Het is dan heel fijn om te kunnen overleggen en zo samen tot een oplossing te komen.

Netwerken is een van de dingen die ik het leukste vind aan werken bij FCE. Contact leggen met huisartsen, collega’s, werkgevers, adviseurs en andere disciplines, daar word ik blij van.

Ergotherapie | Werkplekonderzoek | joanne@fysiocentrum-ederveen.nl
Iris van den Brink

Iris van den Brink

Oefentherapeut | Geriatrie oefentherapeut | Parkinson therapeut

Ik ben Iris van den Brink, oefentherapeut Mensendieck, en ik ben per januari 2022 het team van Fysiocentrum Ederveen gaan versterken.

In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam tot Oefentherapeut Mensendieck.

Na mijn afstuderen heb ik de kans gekregen om mij te laten bijscholen tot Parkinson therapeut en ben ik sinds 2018 lid van het ParkinsonNet. Daarnaast heb ik mij in 2019 laten bijscholen tot slaapoefentherapeut.

Na een aantal jaren werkervaring op te hebben gedaan merkte ik dat mijn passie bij de neurologie en de ouder wordende mens ligt. Om deze doelgroepen adequaat te kunnen behandelen heb ik de post- Hbo-opleiding tot geriatrie oefentherapeut in maart 2023 afgerond. Deze doelgroep behandel ik zowel op praktijk als aan huis.

Ik zie vooral klachtenbeelden die veroorzaakt, of instant gehouden, worden door een inadequaat houding en/of bewegingspatroon. Waarbij het gedragsmatige aspect van toepassing is.

Mijn doel is om, samen met u, op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klachten. Om vervolgens in het behandelplan te werken aan het voorkomen van recidief. Zodat u weervrij kan bewegen, zonder klachten.

Oefentherapie | Geriatrie Oefentherapie | Parkinson therapeut | iris@fysiocentrum-ederveen.nl
Ellen Heitink

Ellen Heitink

Fysiotherapeut | Manueel therapeut

Mijn naam is Ellen en ik werk met veel plezier sinds mei 2023 bij Fysiocentrum Ederveen-Lunteren. Ik heb de afgelopen jaren verschillende opleidingen en cursussen gevolgd en ben inmiddels gespecialiseerd in Manuele Therapie en Dry Needling. Het leuke aan het vak fysiotherapie vind ik het, samen met de patiënt, werken aan herstel en mensen meer inzicht geven in het functioneren van hun lichaam en geest. Vragen als; hoe kan het dat deze klacht elke keer weer terugkomt of hoe kan het dat de klacht helemaal niet herstelt? Daar help ik u graag bij!

Fysiotherapie | Manuele therapie | ellen@fysiocentrum-ederveen.nl

Johan de Vries

Fysiotherapeut | Kaakfysiotherapeut | Manueel therapeut

In 1991 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie in Rotterdam. Tijdens mijn afstudeerfase heb ik mij verdiept in mensen met klachten over het kauwstelsel: mensen met kaakproblemen als pijn, een knap in de kaak en moeite met openen van de mond. Maar ook pijn in de nek en hoofdpijnklachten kunnen hiermee samengaan. Deze behandel ik als orofaciaal (kaak)fysiotherapeut. In 1996 ben ik ook afgestudeerd als manueel therapeut (SOMT, te Amersfoort). Regelmatig blijkt dat een ‘slecht’ kussen meespeelt in het ontstaan/onderhouden van nek- en hoofdpijnklachten. Ruim 25 jaar heb ik ervaring met het adviseren van een goed hoofdkussen. Ook daarvoor kunt u bij mij terecht.

Fysiotherapie | Kaakfysiotherapie | Manuele therapie | johan@fysiocentrum-ederveen.nl
Mieke Janse

Mieke Janse

Administratie | Telefoniste | Gastvrouw | Duizendpoot

Is sinds 1 juli 2016 werkzaam bij Fysiocentrum Ederveen-Lunteren als receptioniste/telefoniste. Daarvoor heeft zij jarenlang bij de Rabobank gewerkt, de meeste jaren op het kantoor in Ederveen. Mieke is dus weer helemaal op haar plek in Ederveen. Het werk is weliswaar anders, maar het bevalt haar enorm temidden van een leuk, spontaan en gezellig team. Heeft u een afspraak bij ons fysiocentrum? Mieke ontvangt u graag met een kopje thee of koffie.

Els Beens

Els Beens

Administratie | Telefoniste | Gastvrouw | Interieurverzorgster

Met veel plezier draai ik sinds juni 2022 mee in het fijne team van FCE.
Je ziet mij met name op de woensdag en op de vrije dagen van Mieke.  Daarnaast zorg ik ervoor dat in Ederveen de kamers en ontvangstruimte netjes blijven; het is mooi om zo een steentje bij te kunnen dragen voor het welzijn van een ander.