Tiemen van Dijk

Praktijkeigenaar | Fysiotherapeut | Manueel therapeut

Hallo, ik ben Tiemen van Dijk.
Mensen helpen gezonder en daardoor gelukkiger te maken is mijn missie. Vol energie en enthousiasme willen mijn getalenteerde team en ik samen met u!! daarvoor gaan. Door te zorgen dat u de beste zorg en begeleiding krijgt die er te bieden valt. Is dat niet bij ons, dan zorgen wij dat u op de juiste plek terecht komt!
In 2010 heb ik mijn opleiding voor fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool voor fysiotherapie Thim van der Laan te Nieuwegein.
Na het afronden van de opleiding ben ik gaan werken in het Gezondheidscentrum te Ederveen en kreeg hier de drive te pakken om in 2015 zelf een praktijk op te starten. Zonder Linda Duijts was me dit niet gelukt!
Tegelijkertijd heb ik de driejarige masteropleiding in de manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort afgerond. 
Hiermee heb ik nog meer kennis weten te vergaren tav rug en nekklachten.
Met name complexe gevallen zoals mensen die al jarenlang stad en land aflopen om grip op hun klachten te krijgen interesseren me, en om samen met u op zoek te gaan naar de oorzaak en de juiste aanpak hiervoor te vinden is voor mij wat dit vak zo mooi maakt. 

Praktijkeigenaar | Fysiotherapie | Manuele therapie | tiemen@fysiocentrum-ederveen.nl

Roel Grasdijk

Fysiotherapeut

Ik ben Roel Grasdijk en sinds 2014 werkzaam bij Fysiocentrum Ederveen-Lunteren. In de afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd en ben in inmiddels gespecialiseerd in Dry Needling en sportfysiotherapie.
Voor revalidatie na een blessure en/of een operatie bent u bij mij aan het goede adres. Om u zo goed mogelijk van uw klacht af te helpen, vind ik het belangrijk om vooraf doelen te bepalen en daar samen hard aan te werken.
Naast het verhelpen van uw klachten probeer ik ook mijn steentje bij te dragen in het verbeteren van een gezonde leefstijl, om zo de kans op lichamelijke klachten te verkleinen.

Fysiotherapie | Sportfysiotherapie | Dry needling | roel@fysiocentrum-ederveen.nl

Inge Dorresteijn

Fysiotherapeut | MSc Bekkenfysiotherapeut

Na het afronden van de studie Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht in 2014 ben ik aan de slag gegaan bij FCE. Ik werk nu alweer een tijd met veel plezier binnen ons talentvolle team. We vullen elkaar aan waar kan om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. 

Als fysiotherapeut en bekkenfysiotherapeut ga ik samen met u op zoek naar een oplossing voor uw klachten, zodat u weer zo optimaal mogelijk kunt functioneren. Ik help u graag als u klachten heeft rond de buik, het bekken en de bekkenbodem. Lees hier meer over bekkenfysiotherapie en de mogelijke klachten waarbij bekkenfysiotherapie zinvol is bij zowel mannen als vrouwen. Te denken valt o.a. aan verzakkingsklachten, incontinentieproblemen, buikpijnklachten, seksuele (pijn)klachten en bekkenpijn rondom zwangerschap.
Mijn rol daarin zal adviseren, begeleiden en behandelen zijn. Een goede en vertrouwelijke samenwerking vind ik daarin erg belangrijk.
Tot ziens in de behandelkamer!

Fysiotherapie | Bekkenfysiotherapie| inge@fysiocentrum-ederveen.nl

Jeroen Visser

Fysiotherapeut | MSc manueel therapeut

Mijn naam is Jeroen Visser. In 2014 heb ik mijn opleiding fysiotherapie afgerond aan de hogeschool van Amsterdam. Om mezelf zo breed mogelijk te ontwikkelen heb ik tijdens mijn opleiding bij diverse praktijken, klinieken en ziekenhuizen stage gelopen. Na het afronden van mijn opleiding fysiotherapie heb ik bij diverse eerstelijns praktijken gewerkt in ’t Gooi, tot ik uiteindelijk terecht ben gekomen bij Fysiocentrum Ederveen. Na mijn studie fysiotherapie ben ik meteen gestart aan de driejarige masteropleiding in de manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort. Dit heeft mij veel extra kennis en vaardigheden gegeven voor het behandelen van diverse aandoeningen. In mijn vrije tijd doe ik zelf aan fitness, hardlopen, tennis, mountainbiken en ook fotografeer ik graag. 

Het spreekt mij vooral aan om in een kleinschalig professioneel team te werken. Op die manier heb je veel onderling contact en kun je de kwaliteit garanderen, maar vooral ook veel plezier hebben met elkaar. Wat ik leuk vind aan het werken in een dorp is vooral de persoonlijke band die je ontwikkeld samen met de patiënten. Resultaat, transparantie en persoonlijke zorg en begeleiding vind ik belangrijk in de therapie om samen met u tot het gewenste resultaat te komen.

Fysiotherapie | Manuele therapie| Dry needling | jeroen@fysiocentrum-ederveen.nl

Joel Petrillo

Fysiotherapeut | Sportfysiotherapeut i.o.

De geboren en getogen Amsterdammer die in Ederveen belandt, niet voor de hand liggend, maar toch is het zo!
Ik ben Joel Petrillo, afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als fysiotherapeut in september 2016. Sinds januari 2017 werkzaam bij FCE, een praktijk met een jong, dynamisch en gemotiveerd team, waar iedereen zijn beste beentje voorzet om het beste behandelplan samen met u en voor u op te stellen.
Binnen het team zijn Claudicatio Intermittens en COPD mijn speciale aandachtsgebieden. Daarnaast ben ik veel te vinden in de oefenzaal samen met collega sportfysiotherapeut Roel om de (sport)revalidatie, van enkel tot aan schouder,  te begeleiden.
Samen met u werken aan een actief herstelprogramma om zo weer het plezier van bewegen te vinden, daar help ik u graag mee.

Fysiotherapie | Sportfysiotherapie | Claudicatio Intermittens | COPD en astma | joel@fysiocentrum-ederveen.nl

Lydia Cornelisse-Droogendijk

Fysiotherapeut

Mijn naam is Lydia Cornelisse. In juni 2017 heb ik mijn opleiding tot algemeen fysiotherapeut afgerond.
Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij fysiocentrum Ederveen-Lunteren waar ik veel voldoening uit haal. Naast dat het werken in een jong team ontzettend gezellig is, geniet ik erg van het contact met de patiënten. Het is mijn passie om mensen te helpen, om hun leven net even wat fijner te maken. Omdat ik het belangrijk vind om naar de persoon achter de klachten te kijken ben ik in september 2018 gestart met de opleiding tot psychosomatisch therapeut. Binnen de psychosomatische therapie gaan we ervan uit dat lichaam en geest sterk met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden.
Dus als u lichamelijke klachten heeft waarbij u denkt dat er meer aan de hand is, van harte welkom om samen te zoeken naar wat er nodig is om weer in balans te komen!

Fysiotherapie | Psychosomatische therapie | lydia@fysiocentrum-ederveen.nl

Mirjam Koops

Fysiotherapeut | Kinderfysiotherapeut i.o.

Ik ben Mirjam Koops,
In 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht.
Na een jaar werkzaam te zijn in Veenendaal en Utrecht, besloot ik dit in juni 2020 te verruilen voor de fijne, gemoedelijke sfeer die hier in de praktijk hangt.
Een jaar na mijn afstuderen wilde ik mij graag verder ontwikkelen als therapeut en ben ik begonnen met de opleiding tot kinderfysiotherapeut. Hierbij kan ik het omgaan met kinderen combineren met het mooie vak fysiotherapie.

Fysiotherapie | mirjam@fysiocentrum-ederveen.nl
Timon

Timon Schuurman

Fysiotherapeut | Manueel therapeut

Mijn naam is Timon Schuurman, afgestudeerd fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht in 2012; sinds 2018 in het bezit van de Master Manuele therapie via deze Hogeschool.Naast deze specialisatie heb ik diverse cursussen gevolgd voor lage rug– en nekklachten, schouderklachten en longklachten zoals COPD en astma. Samen met Tiemen van Dijk ben ik lid van het landelijke Schoudernetwerk en neem ik met Joel Petrillo deel aan het regionale longaandoening/COPD-netwerk.
Deze netwerken hebben als doel om samen met gespecialiseerde fysiotherapeuten de behandelkwaliteit te verhogen om u nog beter van dienst te kunnen zijn.Voor mij is het standaard de uitdaging om samen met de patiënt te zoeken naar de beste behandeling en resultaat voor de specifieke beweegproblemen.
Vanaf 1 januari 2021 ben ik werkzaam bij Fysiocentrum Ederveen-Lunteren en zal ik met name bereikbaar zijn op de vestiging in Lunteren.

Fysiotherapie | Manuele therapie| COPD en Astma| timon@fysiocentrum-ederveen.nl

Iris van den Brink

Oefentherapeut

Ik ben Iris van den Brink, oefentherapeut Mensendieck, en ik zal per januari 2022 het team van Fysiocentrum Ederveen gaan versterken op dinsdag, donderdag en vrijdag.

In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam tot Oefentherapeut Mensendieck. In mijn laatste opleidingsjaar heb ik mij laten bijscholen tot sportmasseur.

Na mijn afstuderen heb ik de kans gekregen om mij te laten bijscholen tot Parkinson therapeut en ben ik sinds 2018 lid van het ParkinsonNet.

Na een aantal jaren werkervaring op te hebben gedaan merkte ik dat mijn passie bij de neurologie en psychosomatiek lag. Ik heb ervoor gekozen om de opleiding tot slaapoefentherapeut in 2019 te volgen, en deze met succes afgerond. In 2022 zal ik mij verder bijscholen tot psychosomatisch oefentherapeut.

Ik zie vooral houding- en gedragsgerelateerde klachten. Klachten die veroorzaakt worden door een inadequaat houding en/of bewegingspatroon.

Mijn doel is om, samen met u, op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klachten. Om daarna in het behandelplan te werken aan het voorkomen van recidief. Zodat u weer vrij kan bewegen, zonder klachten.

Oefentherapie | iris@fysiocentrum-ederveen.nl

Mieke Janse

Administratie | Telefoniste | Gastvrouw | Duizendpoot

Is sinds 1 juli 2016 werkzaam bij Fysiocentrum Ederveen-Lunteren als receptioniste/telefoniste. Daarvoor heeft zij jarenlang bij de Rabobank gewerkt, de meeste jaren op het kantoor in Ederveen. Mieke is dus weer helemaal op haar plek in Ederveen. Het werk is weliswaar anders, maar het bevalt haar enorm temidden van een leuk, spontaan en gezellig team. Heeft u een afspraak bij ons fysiocentrum? Mieke ontvangt u graag met een kopje thee of koffie.

mieke@fysiocentrum-ederveen.nl