Fysiocentrum Ederveen – Lunteren

Fysiocentrum Ederveen – Lunteren is een moderne fysiotherapiepraktijk met twee vestigingen waar uw lichamelijke klachten worden aangepakt. Een gedreven team van gediplomeerde en ervaren fysiotherapeuten staat voor u klaar. Onze visie? Geen symptoombestrijding, maar de oorzaak van uw klachten aanpakken zodat u weer snel pijnvrij beweegt. In zo min mogelijk behandelingen streven we niet naar tijdelijke oplossingen, maar naar blijvend resultaat!

Direct zelf een afspraak plannen bij Fysiocentrum Ederveen - Lunteren?
Klik hier, bel 0318 830381 of mail info@fysiocentrum-ederveen.nl

Samenwerken aan herstel

Wij fysiotherapeuten zitten niet stil. Ieder jaar volgen we opleidingen en trainingen om onze deskundigheid te verbreden en versterken.

Naast onze inzet is er ook een belangrijke rol voor u als patiënt weggelegd. We werken aan uw zelfredzaamheid en vragen van u een actieve betrokkenheid. Bijvoorbeeld door het op maat gemaakte oefenprogramma trouw en nauwgezet uit te voeren. Zo werken we samen aan uw hersel.

Doorverwijzen indien nodig

Onze visie is dat duidelijkheid en eerlijkheid zorgen voor sneller herstel. Wij geven u een duidelijke uitleg over uw klachten en wat we er samen aan kunnen doen. Verminderen uw klachten niet en denken we dat u op een andere manier beter geholpen kan worden? In dat geval blijven we niet onnodig lang behandelen, maar kiezen wij voor:

  • een nieuwe analyse van uw klachten
  • overleg in het team
  • doorsturen naar collega binnen of buiten onze praktijk
  • doorsturen naar huisarts of specialist in het ziekenhuis

Hiervoor hebben wij goede contacten met onder meer orthopeden zodat u zo nodig snel terecht kunt.

Ederveen

Lunteren

De hoogste kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan de professionele kwaliteit van de behandelingen die wij aanbieden. Alle werkzame therapeuten binnen Fysiocentrum Ederveen – Lunteren staan ingeschreven in het Kwaliteit Register Fysiotherapie (KRF) waardoor wij voldoen aan alle kwaliteitseisen.