FCE Ederveen – Lunteren

Fysiocentrum Ederveen en Lunteren zijn moderne praktijken waar uw lichamelijke klachten worden aangepakt. Een gedreven team van zeven gediplomeerde en ervaren fysiotherapeuten staat voor u klaar. Onze visie? Geen symptoombestrijding, maar de oorzaak van uw klachten aanpakken zodat u weer snel pijnvrij beweegt. In zo min mogelijk behandelingen streven we niet naar tijdelijke oplossingen, maar naar blijvend resultaat!

Direct contact

Samenwerken aan herstel

Onze fysiotherapeuten zitten niet stil. Ieder jaar volgen onze therapeuten opleidingen en trainingen om hun deskundigheid te verbreden en versterken.

Naast hun inzet is er ook een belangrijke rol voor u als patiƫnt weggelegd. We werken aan uw zelfredzaamheid en vragen van u een actieve betrokkenheid. Bijvoorbeeld door het op maat gemaakte oefenprogramma trouw en nauwgezet uit te voeren. Zo werken we samen aan uw herstel.

Doorverwijzen indien nodig

Onze therapeuten verrichten natuurlijk geen wonderen en het is mogelijk dat herstel langer duurt dan verwacht. In dat geval blijven we niet onnodig lang behandelen, maar kiezen wij voor:

  • een nieuwe analyse van uw klachten
  • overleg in het team
  • doorsturen naar collega binnen of buiten onze praktijk
  • doorsturen naar huisart of specialist in het ziekenhuis

Hiervoor hebben wij goede contacten met onder meer orthopeden zodat u zo nodig snel terecht kunt.

Kwaliteit fysiotherapie

Wij bij Fysiocentrum Ederveen en Lunteren hechten veel waarde aan de professionele kwaliteit van de behandelingen die wij aanbieden. Alle werkzame therapeuten binnen FCE staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Fysiotherapeuten die staan ingeschreven in dit register voldoen aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring en (bij)scholing en werken volgens richtlijnen.