Wij werken o.a. samen met:

WOEST Training
WOEST Training in Lunteren biedt volop mogelijkheden om in beweging te blijven. Je kunt hier terecht voor diverse groepslessen en fitness. Alles onder begeleiding van professionele trainers en binnen een toegankelijke sfeer. Plezier in het sporten staat voorop.
www.woesttraining.nl
Advendo '57
Voetbalvereniging Advendo ‘57 is een actieve vereniging. De voetbalvereniging vervult een belangrijke maatschappelijke functie in Ederveen en omstreken. De vereniging zorgt voor veel ontspanning voor leden, sponsors, toeschouwers en andere betrokkenen. Daarnaast vormt het voetbalcomplex, en dan met name de kantine, voor velen een belangrijke ontmoetingsplaats waar de nodige uurtjes worden doorgebracht. Wij zijn als praktijk aangesloten voor begeleiding op en naast het veld. Onze verzorger Ruben van Roekel en 3x per week op het complex te vinden en verzorgd samen met team FCE de preventieve handelingen en revalidaties. www.advendo57.nl
Tennis Club Lunteren
TCL is opgericht op 3 maart 1966 en is een erg gezellige en sportieve club waar iedereen welkom is om een balletje te slaan. Ieder jaar worden er diverse toernooien georganiseerd waarbij wij als fysiotherapiepraktijk helpen bij een blessurevrij en sportieve deelname.
www.tc-lunteren.nl
Annatommie
Annatommie biedt sinds 2003 een kwalitatief goede en snelle diagnose en behandeling van bewegingsklachten binnen de verzekerde zorg. Zij zijn gespecialiseerd in klachten aan het bewegingsapparaat, werken snel en patiëntgericht en bieden een integrale aanpak van diagnose en behandeling.
Claudicationet
Claudicationet is hét landelijk netwerk van gespecialiseerde fysiotherapeuten voor gesuperviseerde looptherapie en leefstijlbegeleiding bij patiënten met perifeer arterieel vaatlijden (PAV).
Ziekenhuis Gelderse Vallei: Sports Valley
Ziekenhuis Gelderse Vallei is het streekziekenhuis in Ede en heeft alle specialisaties onder 1 dak, denk aan orthopedie, cardiologie, KNO, longgeneeskunde en meer. Sports Valley is het sportmedisch centrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Sporters van elke leeftijd en elk niveau kunnen hier terecht voor medische hulp bij bijvoorbeeld blessures. En voor bijvoorbeeld sportmedische onderzoeken zodat ze hun prestaties kunnen verbeteren en blessures kunnen voorkomen. Je kunt er snel terecht voor alle zorg rondom sport gerelateerde problemen. Door deze samenwerking kunnen we snelle sportmedische diagnostiek, sportmedische onderzoeken en behandelingen leveren voor alle sporters, van elk niveau. Van beginnende sporters tot aan de olympiërs en paralympiërs.
Fydee
Fydee is dé belangenorganisatie voor ondernemers in de fysiobranche en ondersteunt fysiopraktijken met individueel advies, hulp bij onderhandelingen, marktonderzoek en scholing. Bovendien lobbyen zij in Den Haag, bij toeleveranciers en bij verzekeringsmaatschappijen om de belangen van leden te behartigen.
Huisartsen Lunteren en Ederveen
Wij werken nauw samen met de huisartsen in de omgeving van Lunteren en Ederveen. In het gezondheidscentrum in Lunteren werken we bijvoorbeeld samen met de huisartsen onder één dak.
Liv Physique
Liv Physique is uitgegroeid tot een sportclub waar iedereen zich thuis voelt. Met hun professionele team verzorgen zij in Ut Sporthuus in Lunteren groepslessen voor mannen en vrouwen. Daarnaast geven zij looptrainingen en bootcamp in de mooie omgeving van Lunteren.