Wij werken samen met:

Annatommie
Annatommie biedt sinds 2003 een kwalitatief goede en snelle diagnose en behandeling van bewegingsklachten binnen de verzekerde zorg. Zij zijn gespecialiseerd in klachten aan het bewegingsapparaat, werken snel en patiëntgericht en bieden een integrale aanpak van diagnose en behandeling.
Club Physique
Club Physique is uitgegroeid tot een sportclub waar iedereen zich thuis voelt. Met hun professionele team verzorgen zij in Ut Sporthuus in Lunteren groepslessen voor mannen en vrouwen. Daarnaast geven zij looptrainingen en bootcamp in de mooie omgeving van Lunteren.
WOEST Training
WOEST Training in Lunteren biedt volop mogelijkheden om in beweging te blijven. Je kunt hier terecht voor diverse groepslessen en fitness. Alles onder begeleiding van professionele trainers en binnen een toegankelijke sfeer. Plezier in het sporten staat voorop.
Fydee
Fydee is dé belangenorganisatie voor ondernemers in de fysiobranche en ondersteunt fysiopraktijken met individueel advies, hulp bij onderhandelingen, marktonderzoek en scholing. Bovendien lobbyen zij in Den Haag, bij toeleveranciers en bij verzekeringsmaatschappijen om de belangen van leden te behartigen.
Huisartsen Lunteren en Ederveen
Wij werken nauw samen met de huisartsen in de omgeving van Lunteren en Ederveen. In het gezondheidscentrum in Lunteren werken we bijvoorbeeld samen met de huisartsen onder één dak.
Claudicationet
Claudicationet is hét landelijk netwerk van gespecialiseerde fysiotherapeuten voor gesuperviseerde looptherapie en leefstijlbegeleiding bij patiënten met perifeer arterieel vaatlijden (PAV).