Aanmelden

U heeft geen verwijzing nodig om naar een (gespecialiseerde) fysiotherapeut te gaan. Heeft u klachten aan uw bewegingsapparaat? Maak dan direct een afspraak met Fysiocentrum Ederveen. Om snel een afspraak te maken is het handig om uw actuele verzekeringspolis en uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand te hebben. Heeft u een verwijzing van huisarts of specialist? Neem deze mee naar uw eerste afspraak: het intakegesprek.

Uw eerste afspraak

Tijdens het intakegesprek krijgen onze fysiotherapeuten – aan de hand van een persoonlijk gesprek en lichamelijk onderzoek (de anamnese) – inzicht in uw klachten. Door de oorzaak van uw klachten in beeld te krijgen, kunnen we u effectiever behandelen. Soms is er meer informatie nodig, dan nemen we (met uw goedkeuring) contact op met uw huisarts of specialist. Daarna stellen we samen met u een behandelplan op. De eerste afspraak duurt doorgaans 20 tot 30 minuten.

Afspraak afzeggen

Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt.
Dit kan telefonisch, of per email waarin u de dag en tijd vermeldt waarop u een afspraak heeft.  Wij kunnen dan meteen op de gereserveerde tijd een andere cliënt helpen waardoor wij u geen kosten in rekening hoeven te brengen.

Indien u niet in staat bent om de afspraak af te melden of u bent de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd bij u in rekening brengen. Deze rekening kunt u of kunnen wij niet in rekening brengen bij uw zorgverzekeraar, daar deze een niet uitgevoerde behandeling niet vergoedt. De kosten voor een niet nagekomen afspraak bedraagt het volledige tarief.

Privacy Reglement, Klachtenregeling en Geschillen

Voor aanvullende informatie open dit document.

Parkeermogelijkheid

Parkeren is gratis en kan in Ederveen voor de deur en in Lunteren op P2, Julianaplein

Tarieven

Fysiotherapie wordt vergoed uit de basisverzekering en/of de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding verschilt per aanvullende verzekering en hangt af van de aandoening (chronisch of niet-chronisch) en uw leeftijd. Fysiocentrum Ederveen-Lunteren heeft met alle zorgverzekeraars een contract in 2024. De praktijk en/of fysiotherapeut draagt niet de verantwoordelijkheid voor uw vergoeding fysiotherapie.

Bij een aantal chronische aandoeningen wordt fysiotherapie vanaf de 21e behandeling vergoed uit de basisverzekering. Op deze lijst ziet u welke aandoeningen dit betreft. Onder de 18 jaar worden 18 behandelingen vergoed uit de basisverzekering. Daarnaast geldt een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.

Wilt u niet voor verrassingen komen te staan? Verzeker dan minimaal de twintig behandelingen als aanvullende verzekering. Voor informatie over uw verzekering raadpleegt u de websites van De fysiotherapeut of Zorgpremies of check uw verzekering in onze handig tool onderaan deze pagina! U kan dan direct zien hoe u verzekerd bent.

Vanaf 1 januari 2023 versturen wij de nota’s digitaal via Infomedics. U krijgt van ons een e-mail met uw factuur. U kunt deze factuur direct betalen via een betalingsmethode. Per 4 weken worden de sportabonnementskosten geïncasseerd en zijn, na looptijd, de abonnementen opzegbaar.

Heeft u vragen over verzekeringen, vergoedingen of facturatie? Check de onderstaande tool, bel gerust 0318-830381 of vraag het aan uw fysiotherapeut.

Intake en Onderzoek € 63,-
Fysiotherapie, Oefentherapie € 47,93
Manueel, Bekken, Geriatrie therapie € 59,48
Toeslag voor uitbehandeling € 17,33
Telefonisch consult € 23,10
Uitgebreid Echodiagnostiek € 86,63
Kort rapportage € 28,88
Uitgebreid rapportage € 105,-
Ergotherapie € 84,-
Werkplek onderzoek Ergotherapie € 78,75 pp
Sport intake GRATIS
Sporten Ederveen
Contract 1
18 maanden, onbeperkt
€ 44,95
Sporten Ederveen
Contract 2
12 maanden, onbeperkt
€ 49,95
Sporten Ederveen
Contract 3
3 maanden, onbeperkt
€ 59,95
Sporten Lunteren
Contract 1
3 maanden, 1xpw
€ 29,95
Sporten Lunteren
Contract 2
3 maanden, onbeperkt 
€ 46,50

Deze vergoeding tool wordt verzorgd door Zorgpremies.nl