Tel: 0318-830381 | E-mail: info@fysiocentrum-ederveen.nl

Samenwerking

Annatommie

Annatommie biedt sinds 2003 een kwalitatief goede en snelle diagnose en behandeling van bewegingsklachten binnen de verzekerde zorg. Zij zijn gespecialiseerd in klachten aan het bewegingsapparaat, werken snel en patiëntgericht en bieden een integrale aanpak van diagnose en behandeling.

annatommie

Fydee

Fydee is dé belangenorganisatie voor ondernemers in de fysiobranche en ondersteunt fysiopraktijken met individueel advies, hulp bij onderhandelingen, marktonderzoek en scholing. Bovendien lobbyen zij in Den Haag, bij toeleveranciers en bij verzekeringsmaatschappijen om de belangen van leden te behartigen.

fydee

Club Physique

In september 2002 is Anita Ribbers gestart met Club Physique. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een sportclub waar iedereen zich thuis voelt. Met hun professionele team verzorgen zij in Ut Sporthuus in Lunteren groepslessen voor mannen en vrouwen, van 7 tot 80 jaar jong. Naast deze binnensportactiviteiten, geven ze looptrainingen en bootcamp in de mooie omgeving van Lunteren.

physique

Meds-echo

MEDS is een zelfstandige onderneming die Echografische dienstverlening eerstelijns fysiotherapie praktijken en huisartsen aanbied.

meds-echo

Huisartsenpraktijk Jonkheijm

Huisartenpraktijk Jonkheijm is een kleinschalige huisartsenpraktijk midden in het centrum van Lunteren.

jonkheijm

Claudicationet