Wij werken samen met:

Annatommie
Annatommie biedt sinds 2003 een kwalitatief goede en snelle diagnose en behandeling van bewegingsklachten binnen de verzekerde zorg. Zij zijn gespecialiseerd in klachten aan het bewegingsapparaat, werken snel en patiëntgericht en bieden een integrale aanpak van diagnose en behandeling.
Club Physique
Club Physique is uitgegroeid tot een sportclub waar iedereen zich thuis voelt. Met hun professionele team verzorgen zij in Ut Sporthuus in Lunteren groepslessen voor mannen en vrouwen. Daarnaast geven zij looptrainingen en bootcamp in de mooie omgeving van Lunteren.
Meds-echo
Meds-echo is een zelfstandige onderneming die echografische dienstverlening aan eerstelijns fysiotherapie praktijken en huisartsen aanbiedt.
Fydee
Fydee is dé belangenorganisatie voor ondernemers in de fysiobranche en ondersteunt fysiopraktijken met individueel advies, hulp bij onderhandelingen, marktonderzoek en scholing. Bovendien lobbyen zij in Den Haag, bij toeleveranciers en bij verzekeringsmaatschappijen om de belangen van leden te behartigen.
Huisartsenpraktijk Jonkheijm
Huisartsenpraktijk Jonkheijm is een kleinschalige huisartsenpraktijk midden in het centrum van Lunteren.
Claudicationet
Claudicationet is hét landelijk netwerk van gespecialiseerde fysiotherapeuten voor gesuperviseerde looptherapie en leefstijlbegeleiding bij patiënten met perifeer arterieel vaatlijden (PAV).