Bij onze vestigingen in Ederveen en Lunteren kunt u terecht voor algemene fysiotherapie. Voor veel klachten en aandoeningen kunnen we u daarnaast ook gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg bieden. Zo weet u zeker dat u altijd de beste fysiotherapeutische behandeling krijgt op basis van de laatste inzichten.

fysiotherapie

Fysiotherapie

Onder fysiotherapie verstaan wij de algemene behandeling van klachten aan het houding- en bewegingsapparaat.
manuele therapie

Manuele therapie

Manuele therapie is een behandelmethode die direct inwerkt op de gewrichten en wordt toegepast bij klachten aan gewrichten, spieren en/of zenuwen.
bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie

De bekkenfysiotherapeut richt zich op zowel mannen als vrouwen met problemen in het bekken, de lage rug, buik en bekkenbodem.

Claudicatio

Claudicatio intermittens is een vaatziekte waarbij vernauwingen (slagaderverkalking) van de bloedvaten in en naar de benen centraal staan.

Revalidatie

Revalidatie richt zich op herstel of verbetering van mogelijkheden bij mensen met blijvend of langdurig lichamelijk letsel of met een functionele beperking.

Psychosomatische fysiotherapie

Psychosomatische fysiotherapie richt zich op de behandeling van klachten die met spanning, stress of onbegrepen lichamelijke klachten te maken hebben.
oefentherapie

Oefentherapie

U kunt terecht bij de oefentherapeut wanneer u klachten krijgt aan uw bewegingsapparaat zonder acute oorzaak. Denk bijvoorbeeld aan rugklachten of nekklachten door een zittend beroep of door lichamelijk zwaar werk.
ergotherapie

Ergotherapie

Ergotherapie helpt u wanneer u – door lichamelijke of psychische beperkingen – problemen heeft bij het uitvoeren van uw dagelijkse handelingen en activiteiten.

Echografie

Echografie is een beeldvormend onderzoek dat gebruikt wordt in het onderzoek naar de oorzaak van pijnklachten van bijvoorbeeld pezen, spieren en gewrichtsbanden.

Longfysiotherapie

De juiste behandeling kan ervoor zorgen dat iemand met een longaandoening zo lang mogelijk en met zo min mogelijk moeite kan blijven functioneren.

Dry needling

Dry needling is een behandelmethode die wordt toegepast bij de behandeling van stijfheid en pijnklachten in de spieren.

Sportfysiotherapie

Bij iedere sport en op elk niveau geldt het motto:
Het is pas leuk als het zonder blessures gepaard gaat!