S

erieus werken aan vetverbranding en uw algehele fysieke gezondheid? Begin met één van onze Cure for life pakketten. Onder persoonlijke begeleiding van een ervaren sportfysiotherapeut start u gericht met trainen. Deze pakketen zijn alleen mogelijk in combinatie met een programma bij

https://www.cure4life.eu/vestigingen/cure4life-ederveen/

Er zijn drie mogelijkheden:

Cure for life sport Basic € 150,-

Dit is een consult bij de sportfysiotherapeut in Fysiocentrum Ederveen. Hij geeft uitleg over de trainingsmethode en voert een test uit op de loopband of de ergometer. We brengen in kaart bij welke snelheid of weerstand u de gewenste hartslagzones bereikt om optimaal vet te verbranden.

Cure for life sport Premium € 500,-

Het Premium pakket is het Basic pakket + 8 uur personal training met de sportfysiotherapeut. U gaat samen werken aan kracht en uithoudingsvermogen. Door deze manier van trainen neemt uw spiermassa toe en wordt uw basaal metabolisme verhoogd. Zo verbrandt u niet alleen tijdens de training maar ook in rust meer calorieën.

Cure for life sport Excellent € 800,-

Cure for life Excellent bevat alle onderdelen van het Premium pakket + 1 jaar sportabonnement bij Fysiocentrum Ederveen. Na de personal training sessies is het belangrijk dat u uw nieuwe, actieve leefstijl voortzet. Met dit sportabonnement traint u een jaar lang 1 x per week onder begeleiding.

Meer informatie? Bel: 0318-830381