L

ukt het tuinieren niet meer zoals voorheen? Staat u boven aan de trap te hijgen? Zijn de benen moe na een korte fietstocht? Kom in beweging! Samen stellen we uw doelen op, wat wilt u bereiken? Aan de hand van deze doelen krijgt u een persoonlijk trainingsprogramma op maat.

De sportintake is GRATIS! Schrijf u nu in!

Zo werkt Fysio-Fit! 
Intelligente, professionele beweegapparaten die communiceren met uw persoonlijk afgestelde oefenprogramma middels een app, dat is Fysio-Fit! De eerste keer dat je komt, stellen wij een persoonlijk trainingsschema voor je op, dat we na elke zes sessies evalueren en zo nodig bijstellen. Dit doen we volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Hierbij stellen we elk apparaat precies in op basis van jouw mogelijkheden, wensen en doelstellingen.

Meteen van start
De volgende keer dat je komt, maakt elk apparaat contact met jouw app en geeft automatisch jouw voorkeuren aan. Je kunt dus meteen van start. Word je door je training sterker, dan pas je zelf of je instructeur de weerstand aan. Zo blijft iedere training een uitdaging!

Dit biedt Fysio-Fit!
> Professioneel intakegesprek
> Persoonlijke begeleiding door ervaren fysiotherapeuten en evt. app
> Geen betaling (in overleg) als u door een blessure tijdelijk niet kunt sporten
> Gratis parkeren

Regelmatig sporten en bewegen kan u helpen voor een betere conditie, meer spierkracht, een betere balans, fitter voelen en om klachten te voorkomen!

Wij hebben verschillende type abonnementen voor begeleide en zelfstandige sportgroepen waar u op een sportieve en motiverende manier kunt werken aan uw conditie. In deze sportgroepen wordt u uitgedaagd én gemotiveerd.

Voor de tarieven check de pagina Praktische Info

De sportintake is GRATIS! Schrijf u nu in!

Wilt u meer informatie of u inschrijven? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0318-830381 of stuur een e-mail naar: info@fysiocentrum-ederveen.nl.

Direct zelf een afspraak inplannen? Klik hier

Inschrijven?

Plan hier een intake
Bel 0318-830381
Mail info@fysiocentrum-ederveen.nl

Oefenzaal Ederveen

Oefenzaal Lunteren

Oefenzaal Lunteren

Bekijk hier de spectaculaire drone-beelden van Ederveen!

Onze sportfysiotherapeut:

Bodean Kapp

Bodean Kapp