Heeft u overgewicht en bent u gemotiveerd om te werken aan een gezondere leefstijl? Dan is Gecombineerde Leefstijlinterventie voor u bedoeld!

De Gecombineerde Leefstijlinterventie (afgekort GLI), is een leefstijlprogramma waarbij u onder begeleiding werkt aan een gezonder leven en gewichtsverlies. Heeft u moeite om hier zelf mee aan de slag te gaan? GLI zorgt ervoor dat u uw doelen niet alleen bereikt, maar dat u uw gezondere leefstijl ook behoudt!

De volgende onderwerpen komen aan bod:
> Slapen
> Ontspanning
> Voeding
> Bewegen

GLI duurt 2 jaar en bestaat uit 8 individuele coachingsgesprekken en 16 groepsbijeenkomsten. Het programma is gericht op gedragsverandering om de gezondere leefstijl te bereiken én te behouden. Samen bepalen we uw persoonlijke doelen en krijgt u praktische adviezen en tips.

Heeft u overgewicht en bent u gemotiveerd om te werken aan een gezondere leefstijl? Zorg dan voor een verwijzing van uw huisarts en neem deel aan de GLI!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0318-830381 of stuur een e-mail naar: info@fysiocentrum-ederveen.nl.

Onze Coach Gecombineerde Leefstijl Interventie:

Nydia van Roekel - Van de Giessen