Terug naar specialisaties

Hand en polsklachten kunnen veel verschillende oorzaken hebben, zoals overbelasting, een blessure of een aandoening zoals carpaal tunnelsyndroom. Gelukkig kunt u bij Fysiocentrum Ederveen Lunteren terecht voor professionele hulp bij elleboog, hand- en polsklachten.

Onze ervaren fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van allerlei soorten hand- en polsklachten en hebben de kennis en ervaring om u te helpen bij het verminderen van uw pijn en het verbeteren van uw mobiliteit.

Handtherapie kan helpen bij verschillende hand- en polsklachten.

De handspecialist kan bij veel verschillende ellboog, hand- en polsklachten helpen bij het verbeteren van de functie en het verminderen van de pijn. Onze fysiotherapeuten maken gebruik van verschillende behandeltechnieken, zoals oefentherapie, mobilisatie en massage, om jou zo snel mogelijk van uw pols- of handklachten af te helpen. Daarnaast geven we u advies en tips om herhaling van de klachten te voorkomen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0318-830381 of stuur een e-mail naar: info@fysiocentrum-ederveen.nl.

Onze hand-, pols, elleboogspecialist:

Freek Hebing

Freek Hebing