Kinderfysiotherapie richt zich op problemen bij het bewegen en bij de motorische ontwikkeling van baby’s, kinderen en jongeren. Dit kan te merken zijn doordat uw kind tijdens de gymles of het buitenspelen niet goed mee kan komen. Ook pijn aan spieren of gewrichten komt vaak voor.

Kinderfysiotherapie kan onder andere helpend zijn bij:
> Moeizame fijne motoriek
>  Achterlopende grove motoriek
>  Schrijfproblemen
>  Slechte conditie
>  Overgewicht
>  Sportgerelateerde klachten
>  Houdingsproblemen
>  Gewrichtsklachten of botbreuken
> Voorkeurshouding bij baby’s

Afhankelijk van de klachten en doelen stellen we samen een persoonlijk behandelplan op. Tijdens de behandelingen wordt er op een speelse manier geoefend, zodat uw kind zekerder en vaardiger wordt in het dagelijks leven. Uiteraard horen hier ook oefeningen en advies voor thuis bij zodat we snel resultaat boeken.

Kinderfysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Dit betekent dat uw kind 18 behandelingen per jaar vergoed krijgt, zonder dat dit ten koste gaat van het eigen risico.

Heeft uw kind ook moeite met bewegen of loopt de motorische ontwikkeling wat achter? Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0318-830381 of stuur een e-mail naar: info@fysiocentrum-ederveen.nl.