Terug naar specialisaties

Een goed begin is het halve werk. Als u als als sporter, revalidant of team weet hoe u ervoor staat bij aanvang van de competitie kan dat een groot verschil maken in het komende sportseizoen.

Met resultaten uit specifieke testen kunnen wij inzichtelijk maken waar u staat en waar nog verbeterpunten liggen. Door de verschillende testen periodiek te herhalen wordt uw progressie in fitheid en uw persoonlijke doelen goed bijgehouden.

Wij bieden onder andere:

> Conditietest/veldtest
> Wendbaarheidstest
> Sprongtest
> Krachttest
> VO2-max test

Conditietest/veldtest

De veldtest is een ideale manier om de fysieke status van een speler of team in kaart te brengen. Aan de hand van de test wordt er een beeld verkregen van de conditie van elke speler van het team. De veldtest zal op de club worden afgenomen. Door de test periodiek te herhalen wordt de progressie van de conditie inzichtelijk en ontstaat er een duidelijke benchmark voor het komende seizoen.

Sprongtest

Aan de hand van een video-analyse wordt de kwaliteit van de sprong in kaart gebracht. Hierbij wordt gekeken naar de stand van de romp, heupen, knieën en enkels. Eventuele zwakke punten kunnen  worden opgemerkt en met specifieke oefeningen verbeterd. Daarnaast wordt aan de hand van de My Jump 2 de kwaliteit van het spier-peescomplex in kaart gebracht.

Krachttest

Aan de hand van de principes van het velocity based trainen wordt door middel van de Gym-aware Flex een 1RM meting gedaan om de kracht in kaart te brengen.

Tarieven

  • Individuele conditie/veldtest + wendbaarheidstest + persoonlijke analyse: €80
  • Beginner: Selectie (max 20man) conditie/veldtest + wendbaarheidstest: €750
  • Semi-prof: Selectie (max 20man) conditie/veldtest + wendbaarheidstest + simpele analyse: €900
  • Top: Selectie (max 20man) conditie/veldtest + wendbaarheidstest + persoonlijke analyse: €1100

Pakketten

De hierboven weergegeven testen zijn ook periodiek af te nemen om het trainingseffect te monitoren en scherpere team of persoonlijke doelen te stellen.

Pakket 1:

2x Beginner: €1400

2x Semi-prof: €1700

2x Top: €2100

Pakket 2:

3x Beginner: €2050

3x Semi-prof: €2500

3x Top: €3000

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0318-830381 of stuur een e-mail naar: info@fysiocentrum-ederveen.nl.

Onze performance therapeut:

Roel Grasdijk

Roel Grasdijk