Terug naar specialisaties

Revalidatie is een breed begrip en omvat meerdere klachtenbeelden. U kunt bijvoorbeeld denken aan sport gerelateerde orthopedische ingrepen waarvoor sportfysiotherapie nodig is.

Ouderen ondergaan echter ook vaak een orthopedische ingreep. Het plaatsen van een nieuwe knie of heup zijn operaties die heden ten dage vaak worden uitgevoerd. Natuurlijk vereisen deze soort operaties ook een revalidatie traject.

Of het nu gaat om de nieuwe knie of heup, een enkelbreuk, schouder operaties of een hernia operatie, door de brede expertise van onze therapeuten bent u bij ons aan het juiste adres.

Afhankelijk van de klacht gaat u met de fysiotherapeut een opmaat gemaakt revalidatieprogramma starten. Het traject zal zich richten op herstel en verbetering van de beperkingen om zo er voor te zorgen dat u zo snel en volledig mogelijk revalideert.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0318-830381 of stuur een e-mail naar: info@fysiocentrum-ederveen.nl.

Onze revalidatie therapeuten:

Roel Grasdijk

Roel Grasdijk

Bodean Kapp

Bodean Kapp